Uit eten Kaatsheuvel

Zin om lekker uit eten te gaan in Kaatsheuvel? Kom dan langs bij restaurant Grill-ig. Geniet van ons heerlijke eten, de gezellige sfeer en de uitstekende bediening. Zij zorgen ervoor dat u een avond culinair in de watten wordt gelegd. Bij Grill-ig kunt u genieten van tapas gerechtjes. Onze kaart is zeer uitgebreid en we maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede en verse gerechten. Als u onbeperkt wilt eten in Kaatsheuvel, dan is Grill-ig een goed idee!

Voor ieder wat wils

Wilt u heerlijk uit eten in Kaatsheuvel? Op onze tapaskaart staan meer dan 105 verschillende gerechten. Geniet van een heerlijk stukje vlees of een lekker visgerechtje. Wij hebben ook veel seizoensgerechten op de kaart staan. De kaart wisselt dan ook regelmatig. Ook aan vegetariërs wordt gedacht. U kunt online alvast een kijkje nemen op de menukaart voor het exacte aanbod. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan gevoel weer naar huis toe gaat. We hebben verschillende arrangementen. U kunt ervoor kiezen om avondvullend tapas te eten tegen een vaste prijs. Maar er zijn ook arrangementen van twee of drie uur. Het is zelfs mogelijk om een arrangement inclusief drank te reserveren. Bij Grill-ig wordt uit eten gaan in Kaatsheuvel met tapas een echte beleving!

Aan de rand van Kaatsheuvel

Grill-ig is niet alleen een aanrader vanwege de heerlijke gerechten en uitgebreide keuze. Wij bieden ook een prettige sfeer. Zowel in het eigentijds ingerichte restaurant als op het ruime terras waar het tijdens mooie zomeravonden goed vertoeven is. U kunt bij ons op een ontspannen manier heerlijk tafelen. U bent er echt een avond uit. Grill-ig ligt ook nog eens op een mooie locatie, aan de rand van Kaatsheuvel vlakbij de duinen. We zijn dus de ideale uitvalsbasis na een dagje Efteling of Loonse en Drunense Duinen in veelzijdig Kaatsheuvel.

Reserveren en contact

Wilt u ook uit eten in Kaatsheuvel? En zoekt u een gezellig restaurant met heerlijke gerechten? Kom dan naar restaurant Grill-ig. Naast Grill-ig in Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Het Wapen van Kaatsheuvel met zowel een Grandcafé als Steakhouse en Grandcafé Sands. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. Want uit eten in Kaatsheuvel is nog nooit zo’n feest geweest!