Restaurant Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een restaurant in Kaatsheuvel waar u onbeperkt kunt genieten van internationale kleine gerechtjes? Dan bent u bij Grill-ig aan het goede adres. Bij ons kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste kleine gerechtjes uit de internationale keuken. Uit eten gaan draait naast lekker eten ook om gezelligheid en tijd voor elkaar. Restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel heeft een gezellige en warme inrichting en nodigt uit om gezellig bij te praten. Voor een gezellige avond uit bent u bij ons aan het goede adres!

Wat kunt u verwachten

Grill-ig is een eigentijds restaurant in Kaatsheuvel dat een onbeperkt bourgondisch concept aanbiedt. Wilt u een avond lang genieten van lekker eten? Kom dan eten bij Grill-ig voor onze tapaskaart. U vindt daar maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. De tapas zijn divers, van een lekkere snack tot wereldgerechten en speciale hapjes. Elk kwartaal wordt de kaart aangepast. U kunt kiezen uit een 2- of 3-uursarrangement. Wilt u uit eten in Kaatsheuvel kies dan voor Grill-ig.

Aan de rand van Kaatsheuvel

Restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel vindt u aan de rand van Kaatsheuvel. Vlakbij de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen. Ook na een dagje Efteling kunt u bij ons heerlijk genieten van een diner. In de wintermaanden kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Het is ook mogelijk om met grotere gezelschappen bij ons aan te schuiven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor ieder wat wils

Bij ons restaurant in Kaatsheuvel is voor elke bezoeker wel het perfecte hapje te vinden. Dat is een van de vele voordelen van tapas. Alle smaken komen voorbij in een tapas restaurant, ook bij ons in Kaatsheuvel. Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt. De keuze is enorm. Onze tapas bestaan uit gezonde en verse ingrediënten. Onze koks maken ze met veel liefde voor u klaar. Nog een voordeel van tapas eten is dat er tussen het serveren van de gerechten door even een pauze is. Niet alleen een goed moment om gezellig bij te kletsen, maar ook om even bij te komen zodat u weer klaar bent voor de volgende ronde.

Over ons

Naast Grill-ig in Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Het Wapen van Kaatsheuvel met daarin een Grandcafé en Steakhouse en Grandcafé Sands. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het menu. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel!