Tapas Kaatsheuvel

Het tapas restaurant in Kaatsheuvel is Grill-ig. Gelegen aan de rand van Kaatsheuvel en met een kaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes is Grill-ig het juiste adres voor een heerlijke culinaire avond uit. Onbeperkt genieten van internationale gerechtjes in een gezellige sfeer, bij Grill-ig doen we er alles aan om u in de watten te leggen. Wij heten u graag welkom bij ons tapas restaurant in Kaatsheuvel!

Tapas: altijd een goed idee

Tapas zijn helemaal ingeburgerd in Nederland. Het concept is overgewaaid uit Spanje, waar tijdens lange en mooie zomeravonden de mensen genieten van heerlijke kleine gerechtjes. Gezonde en verse ingrediënten vormen een belangrijk onderdeel van tapas. Ons keukenpersoneel maakt met veel liefde de meest lekkere gerechtjes voor u klaar. Of u nu van vlees, vis of groenten houdt. Het grote voordeel van tapas eten in Kaatsheuvel is dat er voor iedereen wel een lekker gerechtje op de kaart staat. En u kunt net zoveel eten als u zelf wilt. U kunt bij Grill-ig namelijk onbeperkt tapas bestellen. In Kaatsheuvel zijn we niet voor niets een populair restaurant.

Culinair genieten

Als u tapas gaat eten, dan wordt u een avond lang verwend. In de sfeervolle ambiance van restaurant Grill-ig kunt u genieten van verschillende soorten gerechten. Van voor- hoofd- tot nagerechten, alles wordt met zorg en liefde voor u klaargemaakt. U vindt restaurant Grill-ig aan de rand van Kaatsheuvel tussen de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen in. Dus bent u een gezellig dagje naar de Efteling geweest en wilt u de dag afsluiten met tapas eten? In Kaatsheuvel is Grill-ig dan het juiste adres! Het hele jaar door kunt u terecht in ons eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om onbeperkt tapas te eten op ons mooie terras in Kaatsheuvel en genieten van het lekkere weer en het lekkere eten. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Over ons

Naast Grill-ig (all you can eat) in Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk het Wapen van Kaatsheuvel met een Grandcafé en steakhouse en Grandcafé Sands. Ook hier worden gasten culinair in de watten gelegd. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. In Kaatsheuvel hopen we u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!