All you can eat Kaatsheuvel

Een avond genieten van gezelligheid en lekker eten bij een all you can eat restaurant in Kaatsheuvel? Dan moet u bij Grill-ig zijn. Bij ons kunt u namelijk onbeperkt bourgondisch genieten van allerlei verschillende internationale gerechtjes. Wij hebben een zeer uitgebreide tapaskaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. De keuze is enorm. En ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We maken alleen gebruik van verse en goede ingrediënten om de gerechten te bereiden. Voor hèt all you can eat restaurant in Kaatsheuvel, moet u echt bij Grill-ig zijn.

Het concept

De term zegt het al, bij all you can eat kunt u de gehele avond onbeperkt proeven van de verschillende gerechten. Bij Grill-ig vindt u verschillende soorten arrangementen. Zo proberen we iedereen tegemoet te komen. Wilt u een avondvullend programma? Dan kunt u kiezen voor het all you can eat concept in Kaatsheuvel. Maar het is ook mogelijk om het arrangement van twee of drie uur te reserveren. Ideaal na een dagje Efteling of duinen. U kunt ook voor een arrangement inclusief drank kiezen. Bij Grill-ig willen we het u zo makkelijk mogelijk maken.

Aan de rand

Restaurant Grill-ig vindt u aan de rand van het gezellige Kaatsheuvel. Vlakbij de duinen, het centrum en de Efteling. Na een druk dagje Kaatsheuvel kunt u bij ons heerlijk genieten van ons restaurant. In Kaatsheuvel zijn wij het gehele jaar open. In de wintermaanden kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Bent u met een groot gezelschap? Laat het ons weten en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Voor ieder wat wils

Alle smaken komen voorbij in ons tapas restaurant. Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt. De keuze is enorm. Onze tapas bestaan uit gezonde en verse ingrediënten. Onze koks maken ze met veel liefde voor u klaar. Naast Grill-ig in Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Het Wapen in Kaatsheuvel met zowel een Grandcafé als Steakhouse en Grandcafé Sands. Wij zijn dus zeer ervaren in de horeca. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het all you can eat concept. In Kaatsheuvel hopen wij u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!