fbpx

Uit eten Tilburg

Zin om lekker uit eten te gaan in Tilburg? Kom dan langs bij restaurant Grill-ig. Geniet van ons heerlijke eten, de gezellige sfeer en de uitstekende bediening. Zij zorgen ervoor dat u een avond culinair in de watten wordt gelegd. Bij Grill-ig kunt u genieten van tapas maar ook a la carte eten. Onze kaart is zeer uitgebreid en we maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede en verse gerechten. Als u wilt uit eten in Tilburg, dan is Grill-ig het beste idee!

 

Voor ieder wat wils

Wilt u heerlijk uit eten in Tilburg? Op onze tapaskaart staan meer dan 105 verschillende gerechten. Geniet van een heerlijk stukje vlees of een lekker visgerechtje. Wij hebben ook veel seizoensgerechten op de kaart staan. De kaart wisselt dan ook regelmatig. Ook aan vegetariërs wordt gedacht. U kunt online alvast een kijkje nemen op de menukaart voor het exacte aanbod. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan gevoel weer naar huis toe gaat. Bij Grill-ig vindt u eigenlijk twee concepten onder één dak. U kunt tapas eten, maar het is ook mogelijk om van de kaart te eten. Als u voor tapas kiest, hebben we verschillende soorten arrangementen. U kunt ervoor kiezen om avondvullend tapas te eten tegen een vaste prijs. Maar er zijn ook arrangementen van twee of drie uur. Het is zelfs mogelijk om een arrangement inclusief drank te reserveren. Bij Grill-ig wordt uit eten gaan in Tilburg een echte beleving!

 

In het centrum

Grill-ig is niet alleen een aanrader vanwege de heerlijke gerechten en uitgebreide keuze. Wij bieden ook een prettige sfeer. Zowel in het eigentijds ingerichte restaurant als op het ruime terras waar het tijdens mooie zomeravonden goed vertoeven is. U kunt bij ons op een ontspannen manier heerlijk tafelen. U bent er echt een avond uit. Grill-ig ligt ook nog eens op een mooie locatie, midden in het centrum van Tilburg. We zijn dus de ideale uitvalsbasis na een middag winkelen of cultuur snuiven in veelzijdig Tilburg.

 

Reserveren en contact

Wilt u ook uit eten in Tilburg? En zoekt u een gezellig restaurant met heerlijke gerechten? Kom dan naar restaurant Grill-ig. Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. Want uit eten in Tilburg is nog nooit zo’n feest geweest!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?