fbpx

Uit eten Tilburg tapas

Wilt u uit eten in Tilburg en zoekt u een tapas restaurant? Dan bent u bij restaurant Grill-ig aan het juiste adres. U vindt ons midden in het bruisende centrum van Tilburg. Bij Grill-ig stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en dat proeft u terug in de kleine gerechtjes. Naast goed eten, hebben we nog meer te bieden. In ons eigentijds ingerichte restaurant kunt u heerlijk op uw gemak bijkletsen met familie of vrienden. Uit eten in Tilburg in een tapas restaurant is nog nooit zo’n feest geweest!   

 

Tapas zijn altijd goed

Wilt u heerlijk uit eten in Tilburg? Onze tapas zijn met verse ingrediënten voor u bereid. Er staan maar liefst  meer dan 105 verschillende gerechten op onze kaart. Geniet van lekkere vlees- en visgerechten maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Wij hebben ook veel seizoensgerechten op de kaart staan. De kaart wisselt dan regelmatig. U kunt online alvast op uw gemak een kijkje nemen op de menukaart. Bij Grill-ig kunt u naast tapas ook van de kaart eten.  Als u voor tapas kiest, hebben we verschillende soorten arrangementen. U kunt ervoor kiezen om avondvullend tapas te eten tegen een vaste prijs. Maar er zijn ook arrangementen van twee of drie uur. Het is zelfs mogelijk om een arrangement inclusief drank te reserveren. Bij Grill-ig wordt uit eten gaan in Tilburg een beleving. Tapas zijn altijd een goed idee!

 

In het centrum

Grill-ig is niet alleen een aanrader vanwege de heerlijke gerechten, uitgebreide keuze en gastvrijheid. Wij bieden ook een prettige sfeer om gezellig bij te kletsen. Zowel in het eigentijds ingerichte restaurant als op het ruime terras waar het tijdens mooie zomeravonden goed vertoeven is. U kunt bij ons op een ontspannen manier heerlijk en lang tafelen en hebt een avond lang de tijd om met uw vrienden of familie bij te praten. Grill-ig ligt ook nog eens op een mooie locatie, midden in het centrum van Tilburg. We zijn dus de ideale uitvalsbasis na een middag winkelen of sightseeing in veelzijdig Tilburg.

 

Reserveren en contact

Wilt u ook uit eten in Tilburg bij een tapas restaurant? En zoekt u een gezellig restaurant met heerlijke kleine tapas gerechten en een uitgebreide kaart? Kom dan naar restaurant Grill-ig. Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu.

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?