Uit eten Prinsenbeek

Je heb zin in een avondje bourgondisch eten en eigenlijk wil je vooraf graag weten wat dat uiteindelijk gaat kosten. Uit eten in Prinsenbeek bij Grill-ig betekent juist dat: gebruik maken van ons all you can eat concept, oftewel onbeperkt eten, en je bent de hele avond onder de pannen zonder dat je rekening hoeft te houden met onverwachts hoge kosten. Bij Grill-ig uit eten in Prinsenbeek is onbeperkt eten en genieten van verschillende bourgondische gerechtjes.

Onbeperkt tapas

We hebben een zeer uitgebreide kaart met tapasgerechten waar alle internationale gerechtjes op staan. Zodra er met de tablet een keuze is gemaakt gaan onze koks  in de keuken ermee aan de slag. Ook onze overheerlijke desserts horen hierbij. Als u gaat uit eten in Prinsenbeek maken we meer dan 105 verschillende gerechtjes klaar. We willen er zeker van zijn dat we voor ieder wat wils hebben.

Kwantiteit is voor ons alleen niet het enige dat belangrijk is. De kwaliteit van onze gerechten is uiteraard net zo belangrijk. Dat wat op tafel komt moet wel van de juiste kwaliteit zijn. We bereiden onze gerechten daarom altijd met verse ingrediënten. Hét restaurant voor uit eten in Prinsenbeek waar je lekker lang kunt tafelen en kunt genieten van verse ingrediënten en smaken, dat is Grill-ig.

Arrangementen

Dit onbeperkt eten-concept passen we ook toe in onze restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Proeven van verschillende gerechten zo vaak u wilt. Grill-ig heeft een aantal arrangementen om iedere eter tegemoet te komen.
Onbeperkt eten in Prinsenbeek en overigens ook in Tilburg is avond- of middagvullend, maar een arrangement reserveren van twee of drie uur kan ook. Het is ook mogelijk om à la carte te eten in Prinsenbeek. Warm, koud, vers, rauw, zoet of zout er is van alles te kiezen.

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, kunt u ook onze tapas eten in Tilburg en Kaatsheuvel, exploiteren we nog twee à la carte restaurants in Brabant, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, een Grand Café en Steakhouse. Op onze website leest u meer informatie. Onbeperkt eten bij een van onze Grill-ig restaurants is heerlijk en lekker makkelijk.

RESERVEREN