Uit eten Prinsenbeek tapas

Je heb zin in een avondje bourgondisch uit eten in Prinsenbeek en het liefste tapas en eigenlijk wil je vooraf graag weten wat je uiteindelijk moet afrekenen. Uit eten in Prinsenbeek, lekkere tapas bij Grill-ig, betekent gebruik maken van ons eet zoveel je wilt concept -onbeperkt eten- en de hele avond onder de pannen zijn zonder dat je voor een onverwachts hoge rekening komt te staan. Bij Grill-ig eten in Prinsenbeek is onbeperkt tapas eten en van verschillende internationale gerechtjes kunnen genieten.

Onbeperkt tapas

Onze kaart is zeer uitgebreid met tapas gerechten waar van alles uit de internationale keuken op staat. Wie met de tablet een keuze heeft gemaakt ziet even later de gerechtjes aan tafel verschijnen. Natuurlijk vragen onze medewerkers welk drankje u er het liefste bij wilt drinken. Ook onze overheerlijke desserts staan op de tapas kaart. Uit eten in Prinsenbeek is genieten van tapas en van wel 105 verschillende verschillende gerechtjes.

De kwaliteit van onze gerechten is naast de kwantiteit die we bieden uiteraard net zo belangrijk. Alleen het beste voor onze gasten willen we serveren. We bereiden onze gerechten daarom met verse ingrediënten. Hét restaurant voor uit eten in Prinsenbeek waar je lekkere tapas eet en lang kunt tafelen en genieten van verse ingrediënten en smaken, dat is Grill-ig.

Lang of kort tafelen

Ons onbeperkt eten-concept passen we toe in onze restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Proeven zo vaak en zo lang u wilt. Grill-ig heeft ook arrangementen van twee of drie uur om iedere eter tegemoet te komen.
Onbeperkt uit eten in Prinsenbeek en tapas eten en overigens ook in Tilburg is leuk voor een hele avond- of middag. Het is ook mogelijk om à la carte in Prinsenbeek te eten in plaats van tapas.

Meer vestigingen

Uit eten kan bij Grill-ig in Prinsenbeek voor lekker tapas eten, maar naast ons restaurant in Prinsenbeek, hebben we ook in Tilburg en Kaatsheuvel een restaurant met een tapaskaart. In Waalwijk en Kaatsheuvel hebben we ook à la carte restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, een Grand Café en Steakhouse.
Leest u meer over onze locaties op onze website. Onbeperkt eten bij een van onze Grill-ig restaurants is heerlijk en lekker makkelijk.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden of over onze arrangementen, neem dan gerust contact met ons op. U vindt het nummer op onze website. Wij hopen u te mogen verwelkomen in een van onze restaurants.

RESERVEREN