Uit eten Breda

U heeft zin in een avondje uit eten vlakbij Breda en eigenlijk wil je vooraf ook graag weten wat het u uiteindelijk gaat kosten. Uit eten kan in Prinsenbeek bij ons restaurant Grill-ig. Hier maken we gebruik van een all you can eat concept, oftewel onbeperkt eten. U bent de hele avond of middag verzorgd zonder dat uw rekening de pan uit rijst. Bij Grill-ig uit eten in Prinsenbeek bij Breda betekent onbeperkt eten en genieten van verschillende internationale gerechtjes.

Onbeperkt tapas eten

We hebben een uitgebreide kaart. Daarop staan 105 internationale tapasgerechten. Zodra er met de tablet een keuze is gemaakt gaan onze koks aan de slag. Ook onze overheerlijke desserts vallen hieronder. Als u gaat uit eten bij Breda maken we meer dan 105 verschillende gerechtjes klaar met verse en goede ingrediënten.

De kwaliteit van onze gerechten is net zo belangrijk. Hét restaurant voor uit eten in Breda en omstreken is Grill-ig in Prinsenbeek. Waar u lekker lang kunt tafelen en kunt genieten van verse ingrediënten en smaken.

Arrangementen

Dit onbeperkt eten-concept passen we ook toe in onze andere restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Proeven van al het lekkers zo vaak u wilt. Grill-ig heeft ook arrangementen om iedere eter tegemoet te komen. Onbeperkt uit eten bij Breda in Prinsenbeek of in Tilburg is avond- of middagvullend, maar een arrangement reserveren van twee of drie uur dat is ook een optie.

Zoet, zout, bitter, zuur, koud of warm: er is van alles te kiezen en voor elke smaak dus wel iets.

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, kunt u ook onze tapas eten in Tilburg en Kaatsheuvel. We exploiteren ook nog twee à la carte restaurants in Brabant, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, een Grand Café en Steakhouse. Op onze website leest u hier meer informatie over. Onbeperkt eten bij een van onze Grill-ig restaurants in Brabant is heerlijk en lekker makkelijk. Wij adviseren ook over het beste drankje bij uw gerechten.

Uit eten in Breda? Kijk eens net buiten de stadsgrenzen en u komt uit bij Grill-ig in Prinsenbeek. Op onze website krijgt u al een goed gevoel van onze ambiance. Heeft u vragen? Bellen kan altijd, wij staan voor u klaar. Ook op onze terrassen.

RESERVEREN