Uit eten Breda tapas

Je heb zin in een avondje bourgondisch uit eten in Breda en het liefste tapas. En eigenlijk wil je vooraf graag weten wat je uiteindelijk moet gaan afrekenen. Denk dan eens buiten de stadsgrenzen. Want uit eten en lekker tapas eten kan in Prinsenbeek, bij Grill-ig. Daar kunt u gebruik maken van ons eet zoveel je wilt concept -onbeperkt eten- en de hele avond onder de pannen zijn zonder dat u eindigt met een onverwachts hoge rekening. Bij Grill-ig eten vlakbij Breda in Prinsenbeek betekent dat onbeperkt tapas eten en genieten van verschillende internationale gerechtjes.

Onbeperkt gerechtjes

Onze kaart is zeer uitgebreid met tapas gerechten met allerlei smaken uit de internationale keuken. Als u met de tablet aan tafel een keuze heeft gemaakt ziet u even later onze medewerker met de gerechtjes aan tafel verschijnen. Natuurlijk vragen zij u meteen ook welk drankje u er het liefste bij wilt drinken. Onze overheerlijke desserts staan ook op de tapas kaart. Uit eten in Prinsenbeek vlakbij Breda is genieten van 105 verschillende verschillende tapas gerechtjes.

De kwaliteit van onze gerechten is net zo belangrijk. We willen alleen het beste voor onze gasten serveren. We bereiden onze tapasgerechtjes daarom met verse ingrediënten. Hét restaurant voor uit eten in Breda en omstreken waar je lekkere tapas eet en lang kunt tafelen en genieten van verse ingrediënten en smaken, dat is restaurant Grill-ig in Prinsenbeek.

Lang of kort tafelen

Ons all you can eat-concept hebben we in al onze restaurants, in Tilburg, Prinsenbeek en Kaatsheuvel. Proeven zo vaak en zo lang u wilt. Grill-ig heeft ook arrangementen voor een vooraf bepaalde tijd: van twee of drie uur. Onbeperkt tapas uit eten bij Breda en overigens ook in Tilburg is ideaal voor een hele avond- of middag uit. Het is in Prinsenbeek ook mogelijk om à la carte in te eten in plaats van tapas.

Meer vestigingen

Uit eten kan bij Breda bij Grill-ig in Prinsenbeek voor lekker tapas eten, maar er is naast dit restaurant ook in Tilburg en Kaatsheuvel een Grill-ig restaurant met een tapaskaart.

In Waalwijk en Kaatsheuvel bieden wij nog andere concepten aan. Leest u er meer over op onze website.

Bij vragen bijvoorbeeld over onze mogelijkheden of onze arrangementen neemt u telefonisch of per mail contact met ons op. Het nummer vindt u op onze website. Wij zien u graag in een van onze restaurants.

RESERVEREN