fbpx

Tapas Tilburg

Het tapas restaurant in Tilburg is Grill-ig. Gelegen midden in het centrum en met een kaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes is Grill-ig het juiste adres voor een heerlijke culinaire avond uit. Onbeperkt genieten van internationale gerechtjes in een gezellige sfeer, bij Grill-ig doen we er alles aan om u in de watten te leggen. Naast tapas kunt u bij ons ook terecht als u a la carte wilt eten. Bij ons vindt u twee beproefde concepten onder één dak.  Wij heten u graag welkom bij ons tapas restaurant in Tilburg!

 

Tapas: altijd een goed idee

Tapas zijn helemaal ingeburgerd in Nederland. Het concept is overgewaaid uit Spanje, waar tijdens lang en mooie zomeravonden de mensen genieten van heerlijke kleine gerechtjes. Gezonde en verse ingrediënten vormen een belangrijk onderdeel van tapas. Ons keukenpersoneel maakt met veel liefde de meest lekkere gerechtjes voor u klaar. Of u nu van vlees, vis of groenten houdt. Het grote voordeel van tapas is dat er voor iedereen wel een lekker gerechtje op de kaart staat. En u kunt net zoveel eten als u zelf wilt. U kunt bij Grill-ig namelijk onbeperkt tapas bestellen. In Tilburg zijn we niet voor niets een populair restaurant.

 

Culinair genieten

Als u tapas gaat eten, dan wordt u een avond lang verwend. In de sfeervolle ambiance van restaurant Grill-ig kunt u genieten van verschillende soorten gerechten. Van voor- hoofd- tot nagerechten, alles wordt met zorg en liefde voor u klaargemaakt. U vindt restaurant Grill-ig midden in het centrum van Tilburg. Een stad die volop in ontwikkeling is en die u zeker eens moet bezoeken. Of bent u een middag wezen shoppen en wilt u de dag afsluiten met tapas? In Tilburg is Grill-ig dan het juiste adres! Het hele jaar door kunt u terecht in ons eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras en genieten van de levendigheid in het centrum. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Over ons

Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Ook hier worden gasten culinair in de watten gelegd. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. In Tilburg hopen we u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?