fbpx

Tapas restaurant Tilburg

Als u op zoek bent naar een  tapas restaurant in Tilburg dan is Grill-ig het juiste adres. Dit restaurant ligt midden in het centrum en heeft een uitgebreide kaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes. Dit tapas restaurant in Tilburg is dus de ideale plek voor een gezellige avond uit. U kunt onbeperkt genieten van de meest heerlijke warm en koude gerechtjes. Allemaal met liefde voor u klaargemaakt door ons keukenpersoneel. Bij Grill-ig doen we er namelijk alles aan om u een avond lang in de watten te leggen. Wij heten u graag welkom bij ons tapas restaurant in Tilburg!

 

Tapas: altijd een goed idee

Tapas zijn inmiddels niet meer weg te denken in Nederland. De van oorsprong Spaanse gerechtjes zijn helemaal ingeburgerd in de Hollandse keuken. En dat is niet gek ook, tapas zijn altijd een goed idee. Tapas eten is avondvullend en daardoor erg geschikt als u met familie of vrienden uitgebreid wilt bijkletsen. U kunt net zoveel gerechtjes bestellen zoals u wilt. Tussendoor is genoeg tijd om bij te komen en gezellig te kletsen. Nog een voordeel is dat er voor iedereen wel een lekker gerecht tussen zit. Houdt u meer van vis of vlees? Of bent u vegetarisch? U komt bij ons tapas restaurant in Tilburg altijd aan uw trekken. Ook de echte toetjesliefhebbers kunnen bij Grill-ig hun hart ophalen. Op onze kaart vindt u een uitgebreid assortiment aan de lekkerste nagerechten.

 

Midden in het centrum

Restaurant Grill-ig vindt u op een gezellige locatie, namelijk midden in het bruisende centrum van Tilburg. Hier kunt u heerlijk shoppen of breng eens een bezoek aan de Spoorzone, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Na een dagje winkelen of cultuur snuiven schuift u aan in ons tapas restaurant in Tilburg. Wij doen er alles aan om u culinair in de watten te leggen. Van voor- hoofd- tot nagerechten, alles wordt met zorg en liefde voor u klaargemaakt. Ons restaurant is eigentijds en sfeervol ingericht. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras en genieten van de levendigheid in het centrum. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

 

Over ons

Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. In ons restaurant in Tilburg hopen we u binnenkort te verwelkomen!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?