Tapas restaurant Prinsenbeek

Heerlijk tafelen en daar zo lang over doen als je wilt dat kan in ons tapas restaurant in Prinsenbeek, waar u onbeperkt mag smullen van een grote variatie aan internationale kleine gerechtjes. Tapas restaurant Grill-ig in Prinsenbeek is gezellig en warme en is een perfecte omgeving om gezellig bij te praten met vrienden of eens samen te komen met familie of collega’s. We hebben twee concepten in ons restaurant: u kunt kiezen voor à la carte en een keuze maken van onze kaart en u kunt onbeperkt genieten van al onze kleine gerechten van de tapaskaart.

Eten op uw manier

Grill-ig is een eigentijds tapas restaurant in Prinsenbeek en biedt dus twee concepten aan: eten van kleine gerechtjes die worden uitgeserveerd aan tafel zo lang u wilt en een heerlijk bord eten van de kaart gevolgd door een overheerlijk dessert van de kaart. Het voordeel van de tapaskaart is dat u een avond lang kunt genieten van lekker eten voor een vast prijs.Maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts, staan op de kaart. Deze variëren van een lekkere snack tot wereldgerechten. De kaart passen we elk kwartaal aan met nieuwe seizoensgerechtjes.

Dit all you can eat concept is avondvullend, al bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement van twee of drie uur.

Houdt u liever van een bijzonder en uitgebreid gerecht? Dan is ons à la carte menu de juiste keuze voor u. Onze koks staan klaar voor iedereen.

Zoveel mensen zoveel wensen

Bij ons tapas restaurant in Prinsenbeek serveren we iedereen de perfecte dish. Een van de voordelen van onze tapaskaart is dat alle smaken voorbij komen in ons tapas restaurant in Prinsenbeek. Of u nu van warm of koud houdt, vers, rauw, zoet of zout, de keuze is net zo uitgebreid. We werken alleen met gezonde en verse ingrediënten voor onze gerechten.

Over Grill-ig

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, hebben we ook restaurants in het stadscentrum van Tilburg en in het nabijgelegen Kaatsheuvel. Behalve binnen kunt u bij lekker weer ook kiezen voor onze gezellig terrassen.
Na een dagje winkelen of een bezoek aan de bioscoop in de Tilburgse binnenstad is het eten van tapas een heerlijke afsluiter. We heten u ook graag welkom in Bistro Montmartre in Waalwijk en in ons grill- en steakhouse het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel.

Bezoek onze website voor meer informatie zoals onze menu’s bijvoorbeeld. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij tapas restaurant Grill-ig in Prinsenbeek!

RESERVEREN