Tapas restaurant Breda

Heerlijk tafelen zo lang u wilt dat kan in ons tapas restaurant bij Breda, in Prinsenbeek, waar u onbeperkt kunt smullen van een grote variatie aan internationale kleine gerechtjes. Tapas restaurant Grill-ig in Prinsenbeek bij Breda is gezellig en warm. De perfecte omgeving om gezellig bij te praten of eens samen te komen met familie, vrienden of collega’s. We hebben twee concepten: à la carte met een keuze van onze kaart en u kunt onbeperkt tapas eten en genieten van al onze kleine gerechtjes van de tapaskaart.

Op uw eigen manier

Grill-ig is een eigentijds tapas restaurant dat ligt vlakbij Breda, in Prinsenbeek. Het biedt dus twee concepten aan: eten van kleine gerechtjes die worden uitgeserveerd aan tafel zo lang als u wenst en een heerlijk bord eten van de kaart gevolgd door een overheerlijk dessert. Het voordeel van ons tapas restaurant bij Breda is dat u een hele avond of middag kunt genieten van lekker eten voor een vast prijs. Maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts, hebben we op de kaart. Deze variëren van een lekkere snack tot wereldgerechten, warme en koude. Deze kaart passen we elk kwartaal aan met de nieuwe verkrijgbare seizoensgerechtjes. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement van twee of drie uur. Houdt u van uitgebreid gerecht en niet van al die kleine gerechtjes en diversiteit? Dan is ons à la carte menu de juiste keuze voor u voor verfijnde smaken op een bord.

Zoveel mensen en wensen

Bij ons tapas restaurant in Prinsenbeek nabij Breda serveren we voor iedereen de perfecte gerechten. Een van de voordelen van onze tapas is dat alle smaken voorbij komen; in ons tapas restaurant in de regio Breda, Waalwijk en Tilburg. We werken uitsluitend met gezonde en verse ingrediënten voor onze gerechten.

Over Grill-ig

Naast Grill-ig in de buurt van Breda in Prinsenbeek, hebben we ook een restaurant met terras in het stadscentrum van Tilburg en in het nabijgelegen Kaatsheuvel. Op onze gezellig terrassen wordt u ook geserveerd door onze medewekers.
Na een dag in de stad of een bezoek aan het theater of de bioscoop in de Tilburgse binnenstad is het eten van tapas met voldoende rust voor een gesprek een heerlijke afsluiter. Bestellen gaat makkelijk met de tablet. Bestellen gaat snel en makkelijk dus er is alle tijd om aandacht aan elkaar te schenken.

Bezoek onze website eens voor meer informatie zoals onze menu’s en locaties. Wij hopen u binnenkort te zien bij tapas restaurant Grill-ig in Prinsenbeek!

RESERVEREN