Tapas Prinsenbeek

Wat fijn dat u onze website bezoekt, welkom bij Grill-ig! Wij dompelen onze gasten onder in een bourgondische en ongedwongen sfeer. Bij Grill-ig is het heerlijk om ongedwongen van tapas te genieten in Prinsenbeek, en ook in Tilburg of Kaatsheuvel. We serveren kleine gerechtjes als lunch of als diner. Aangevuld met een heerlijk glaasje wijn, port, sherry of biertje van de tap.

Tapas eten in Prinsenbeek betekent proeven van al het lekkers van de internationale keuken. We hopen u snel te mogen verwelkomen voor het eten van onze tapas. Het fijne van tapas eten bij ons in Prinsenbeek is dat het heel erg gevarieerd is. U kunt echt van allerlei smaken proeven. We zorgen voor veel variatie zodat er voor ieder wat wils is. Maar naast kwantiteit doet de ook de kwaliteit niet onder, nee deze is zeer belangrijk voor ons. Al onze kleine en grote gerechten worden met gezonde en verse ingrediënten en met liefde bereid. Neemt u zeker ook de tijd voor uw tafelgenoten onder het genot van een lekker glas wijn of port! Onze bourgondische ambiance geeft een extra boost op de goede intieme sfeer.

Veel variatie

Iedereen die van tapas houdt komt genieten bij Grill-ig wordt verrast met onze uitgebreide internationale kaart. Gezellig en lang tafelen met vrienden of familie gaat samen met gevarieerd eten van allerlei smaken. Onze uitgebreide tapaskaart in Prinsenbeek bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechtjes. Tapas eten in Prinsenbeek kan zeker ook als er kinderen bij zijn. Die worden evenveel verwend met vis-, vlees-, pasta- en groenten.

Naast onze tapas in Prinsenbeek, is het bij ons ook mogelijk om à la carte te eten. Onze menukaart die met zorg is samengesteld, biedt gerechten die vers en met kwalitatief goede ingrediënten worden bereid. Onze kaart vernieuwen wij steeds met seizoensgebonden gerechten.

Snel en makkelijk bestellen

U vindt bij ons geen buffet. U hoeft niet steeds uit uw stoel en uit uw gesprek. Elk gerechtje serveren we uit aan tafel en dat kan zo vaak u wilt. Bestellen gaat heel gemakkelijk via een tablet. Zo hebben wij tijd om u optimaal de aandacht te geven voor een plezierige middag of avond.

Van tapas genieten in Prinsenbeek betekent ook genieten van onbeperkt eten voor een vaststaande en eerlijke prijs. Aan het eind van het diner of lunch staat u dus ook niet voor een verrassing.

Over ons

Naast onze gerechtjes in Prinsenbeek kunt u ook tapas eten in Tilburg en Kaatsheuvel. Bij restaurant Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel kunt u ook à la carte eten. Op onze website leest u hierover meer.

RESERVEREN