fbpx

Tapas eten Tilburg

Heeft u zin om heerlijk een avond lang tapas te eten in Tilburg? Dan bent u bij restaurant Grill-ig aan het juiste adres. Wij serveren overheerlijke tapas en hebben een zeer uitgebreide kaart. Hierop staan maar liefst 105 verschillende gerechtjes. U kunt onze gerechten zowel a la carte bestellen als onbeperkt op tafel laten verschijnen. Kortom, kom langs als u zin heeft om tapas te eten in Tilburg. Voor een lekker diner, avondvullend bourgondisch tapas eten of een borrel bent u altijd welkom in restaurant Grill-ig!

 

Onbeperkt tapas eten

Als u graag de meest lekkere tapas wilt eten in Tilburg voor een vaste prijs, dan zit u helemaal goed bij restaurant Grill-ig. U kunt kiezen uit een kaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een heerlijk koud voorgerecht zoals carpaccio of een salade. Daarna gaat u verder met een lekker hoofdgerecht. Bent u meer een toetjesliefhebber? Ook dan bent u bij Grill-ig aan het juiste adres. We hebben heerlijke nagerechten, van zoet tot mierzoet, precies waar u van houdt. Alle gerechten worden gemaakt met kwalitatief goede en verse ingrediënten. De porties zijn klein, dus u kunt meerdere gerechten bestellen!

 

Het concept

Bij Grill-ig vindt u eigenlijk twee concepten onder één dak. U kunt tapas eten in Tilburg, maar het is ook mogelijk om a la carte te eten. Als u voor tapas kiest, hebben we verschillende soorten arrangementen. U kunt ervoor kiezen om avondvullend tapas te eten tegen een vaste prijs. Maar er zijn ook arrangementen van twee of drie uur. Het is zelfs mogelijk om een arrangement inclusief drank te reserveren. Bent u met een grote groep? Ook dat is geen probleem. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden of reserveer direct!

 

Reserveren en contact

Wilt u ook graag avondvullend tapas eten in Tilburg? En zoekt u een gezellig restaurant midden in het bruisende centrum? Kom dan naar restaurant Grill-ig. Ons restaurant is sfeervol en eigentijds ingericht. U voelt zich hier direct op uw gemak. Als het mooi weer is, kunt u plaatsnemen op ons ruime terras en genieten van de sfeer in het centrum. Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. Tapas eten in Tilburg is nog nooit zo’n feest geweest!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?