Tapas eten Prinsenbeek

Welkom bij Grill-ig! Waar we onze gasten onderdompelen in een bourgondische ongedwongen sfeer. Bij Restaurant Grill-ig is het heerlijk om ongedwongen tapas te eten in Prinsenbeek, Tilburg of Kaatsheuvel. We serveren lunch en diner in kleine gerechtjes. Dat is proeven van al het lekkers dat we bieden. Wat houdt u nog tegen? Onze deuren staan open. Het grote voordeel van tapas eten in Prinsenbeek is dat alle gerechten; warm, koud, vers, rauw, zoet of zout, allemaal voorbij komen. U moet niet denken dat we alleen maar letten op voldoende variatie, we letten ook zeer op de kwaliteit. Al onze kleine en grote gerechten bereiden we met gezonde en verse ingrediënten. En met passie. Neemt u ook de tijd voor uw tafelgenoten en geniet van een lekker glaasje wijn of port! Onze gezellige bourgondische ambiance doet een schepje op de goede intieme sfeer.

Veel gerechtjes

Wie tapas gaat eten in Prinsenbeek zal verrast worden met onze uitgebreide kaart. Gezellig en lang tafelen met vrienden of familie gaat gepaard met gevarieerd eten en proeven van allerlei smaken. Van de uitgebreide tapaskaart kunt u kiezen uit vis, vlees en vegetarische gerechtjes. Tapas eten in Prinsenbeek met kinderen erbij? Kinderen worden bij ons evenveel verwend met vlees-, vis-, pasta- en groenten. Naast tapas eten in Prinsenbeek zoveel u wilt, kunt u bij ons ook à la carte eten. Onze menukaart is met zorg samengesteld en biedt gerechten die met verse kwalitatief goede ingrediënten zijn bereid. Onze kaart wordt regelmatig vernieuwd met seizoensgebonden gerechten.

Snel en simpel bestellen

Elk gerechtje serveren we uit en u mag zoveel rondes betellen als u zelf wilt. We vinden het wel fijn als u uw bordje leeg eet, maar dat is geen probleem gezien onze gasten de vingers erbij aflikken. Bestellen gaat via een tablet, dat is lekker snel, makkelijk en duidelijk. Zo hebben we tijd om optimaal de aandacht aan u te besteden.

Tapas eten in Prinsenbeek betekent onbeperkt eten voor een vaste, eerlijke prijs. Zo staat u aan het eind van het diner of lunch niet voor een verrassing.

Over ons

Naast Grill-ig waar u kunt tapas eten in Prinsenbeek kunt u ook tapas eten in Tilburg en Kaatsheuvel. In ons restaurant Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel kunt u ook heerlijk dineren van onze kaart. Op onze website vindt u hierover meer informatie. Zien we u binnenkort bij een van onze restaurants? Tot dan!

RESERVEREN