Tapas eten Breda

Welkom bij het Grill-ig hét adres om tapas te eten vlakbij Breda! Waar we onze gasten trakteren op een bourgondische sfeer. Bij Restaurant Grill-ig is het heerlijk om ongedwongen tapas te eten in Prinsenbeek, Tilburg of Kaatsheuvel. Lunch en diner serveren we in kleine gerechtjes, oftewel tapas. Dat is proeven van al het lekkers van een internationale kaart. Onze deuren staan open en u bent welkom om culinair te genieten op de manier die u wenst.
Het grote voordeel van tapas eten in de buurt van Breda is dat alle gerechten die wij serveren; warme, koude, rauwe, gekookte, zoete of zoute…allemaal voorbij komen. Denkt u nu niet dat we alleen maar letten op voldoende variatie, we letten namelijk ook op de kwaliteit. We bereiden alles vers en met passie. Geniet en neem er een lekker glaasje wijn of port bij, onze medewerkers staan klaar voor het juiste advies. In onze gezellige bourgondische ambiance voelt u zich snel thuis.

Veel soorten gerechtjes

Wie tapas gaat eten in de buurt van Breda, in Prinsenbeek, zal verrast zijn over onze uitgebreide kaart. Op de uitgebreide tapas kaart staat een keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechtjes. Niet alleen geschikt voor volwassenen, want ook voor kinderen is er genoeg te kiezen uit al het lekkers. Ook heerlijke vegetarische gerechtjes. Tapas eten in de regio Breda met kinderen erbij? Kinderen worden bij dus evenveel verwend als de ouders met vlees-, vis-, pasta- en groenten.

Naast tapas eten dichtbij Breda zoveel u wilt, kunt u ook kiezen om à la carte te eten. Onze menukaart is zorgvuldig gemaakt en bestaat uit gerechten met verse kwalitatief goede ingrediënten. Regelmatig wijzigen we de kaart met seizoensgebonden gerechten zodat wie vaker komt altijd iets nieuws kan proeven.

Bestellen gaat snel en simpel

Elk gerechtje wordt netjes uitgeserveerd, er is dus geen sprake van een buffet. U kunt zoveel rondes betellen als u zelf wilt. Zo lang de borden maar leeg gaan, vol is vol hoe lekker het ook is. Bestellen doet u zelf met een tablet, lekker snel, makkelijk en duidelijk. Onze medewerkers hebben zo de tijd om aandacht aan u te geven en te adviseren bij de drankjes bijvoorbeeld. Want een goed bord eten wordt compleet met het juist drankje.

Tapas eten net buiten Breda betekent onbeperkt kunnen eten voor een vaste, eerlijke prijs. Zo is het ook meteen duidelijk wat het gaat kosten ongeacht te hoeveelheid.

Over ons

Grill-ig waar u kunt tapas eten in Prinsenbeek, bij Breda, ligt ook in Tilburg en in Kaatsheuvel. We hebben ook Bistro Montmartre en het Wapen van Kaatsheuvel in Waalwijk en in Kaatsheuvel. Op onze website leest u meer. Zien we u binnenkort bij een van onze restaurants? Tot dan!

RESERVEREN