Tapas Breda

Wat fijn dat u op onze website bent aangekomen, welkom bij Grill-ig! Wij dompelen onze gasten onder in een bourgondische sfeer en verwennen iedereen op en top. Bij Grill-ig is het heerlijk om ongedwongen van tapas te genieten vlakbij Breda in Prinsenbeek, en ook in Tilburg of Kaatsheuvel vlakbij Waalwijk. De kleine gerechtjes ofwel tapas serveren we als lunch of als diner. Gecomplimenteerd met een heerlijk glaasje wijn, port of sherry. Tapas eten in Prinsenbeek, vlak tegen Breda, staat gelijk aan proeven van de internationale keuken. We hopen u snel te mogen verwelkomen voor het eten van onze tapas. Het fijne van tapas eten bij ons vlakbij Breda is dat het variatie biedt. U proeft van allerlei smaken. We zorgen voor ieder wat wils. Naast de kwantiteit doet de ook de kwaliteit echter niet onder want deze vinden wij zeer belangrijk. Al onze kleine en grote gerechten worden met gezonde en verse ingrediënten klaargemaakt. Neem zeker ook de tijd voor uw tafelgenoten onder het genot van een bijpassend drankje. Onze bourgondische ambiance geeft een extra impuls op de goede sfeer.

Veel variatie

Iedereen die van tapas houdt en komt eten bij Grill-ig wordt verrast met onze uitgebreide internationale kaart. Gezellig en lang tafelen gaat samen met gevarieerd eten en allerlei smaken. Onze uitgebreide tapas kaart in Prinsenbeek bij Breda bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechtjes. Tapas eten in de buurt van Breda kan zeker ook als er kinderen bij zijn. Die worden ook in de watten gelegd met vis-, vlees-, pasta- en groenten.

Naast onze tapas, is het bij ons ook mogelijk om hier à la carte te eten. Onze menukaart die met zorg is samengesteld, biedt verse en met kwalitatief goede ingrediënten. Onze kaart heeft steeds nieuwe seizoensgebonden gerechten te bieden.

Snel en makkelijk bestellen

U vindt bij ons geen buffet dus u kunt lekker blijven zitten en niet steeds op te staan om eten te halen. Elk gerechtje dat u kiest middels de tablet op uw tafel serveren we uit aan tafel. Zo vaak u wilt en in eigen tempo. Zo hebben wij tijd om u zo goed mogelijk de aandacht te geven voor een plezierig verblijf.

Van tapas genieten in de regio Breda betekent ook genieten van onbeperkt kunnen eten voor een vaststaande prijs. Aan het eind van het diner of lunch staat u dus ook niet voor de verrassing van een hoog uitgevallen rekening.

RESERVEREN