fbpx
Select Page

Restaurant Tilburg

Bent u op zoek naar een restaurant in Tilburg waar u onbeperkt kunt genieten van internationale kleine gerechtjes? Dan bent u bij Grill-ig aan het goede adres. Bij ons kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste kleine gerechtjes uit de internationale keuken.  Uit eten gaan draait naast lekker eten ook om gezelligheid en tijd voor elkaar. Restaurant Grill-ig in Tilburg heeft een gezellige en warme inrichting en nodigt uit om gezellig bij te praten. Voor een gezellige avond uit bent u bij ons aan het goede adres!

 

Twee concepten

Grill-ig is een eigentijds restaurant  in Tilburg dat twee concepten aanbiedt onder een dak. Voor een snelle lunch of diner kunt u kiezen voor de a la carte kaart. Wilt u een avond lang genieten van lekker eten? Kies dan voor onze tapaskaart. U vindt daar maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. De tapas zijn divers, van een lekkere snack tot wereldgerechten en speciale hapjes. Elk kwartaal wordt de kaart aangepast.

 

In het centrum

Restaurant Grill-ig in Tilburg vindt u midden in het gezellige centrum. Vlakbij de bioscoop, het winkelcentrum en gezellige kroegjes. Ook na een dagje Efteling kunt u bij ons heerlijk genieten van een diner. In de wintermaanden kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Het is ook mogelijk om met grotere gezelschappen bij ons aan te schuiven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Voor ieder wat wils

Bij ons restaurant in Tilburg is voor elke bezoeker wel het perfecte hapje te vinden. Dat is een van de vele voordelen van tapas. Alle smaken komen voorbij in een tapas restaurant, ook bij ons in Tilburg. Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt. De keuze is enorm. Onze tapas bestaan uit gezonde en verse ingrediënten. Onze koks maken ze met veel liefde voor u klaar. Nog een voordeel van tapas eten is dat er tussen het serveren van de gerechten door even een pauze is. Niet alleen een goed moment om gezellig bij te kletsen, maar ook om even bij te komen zodat u weer klaar bent voor de volgende ronde.

 

Over ons

Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het menu. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig in Tilburg!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Reserveren

Liever telefonisch reserveren?

Kaatsheuvel: 0416-744083

Tilburg: 013-2070696

Prinsenbeek: 076 303 8141

Dagelijks geopend van 16:00-22.30 uur

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?