fbpx

Restaurant Tilburg centrum

Als u op zoek bent naar een restaurant in Tilburg in het centrum dan is Grill-ig het juiste adres. Dit restaurant ligt midden in het centrum en heeft een uitgebreide kaart met verschillende soorten tapas gerechtjes. Dit restaurant in Tilburg centrum is dus de ideale plek om weer eens gezellig bij te kletsen. U kunt onbeperkt genieten van de maar liefst 105 verschillende gerechtjes. Allemaal met liefde voor u klaargemaakt door onze keukenbrigade. Bij Grill-ig willen we u graag een avond lang culinaire verwennen. Wij heten u graag welkom bij ons tapas restaurant in Tilburg!

 

Verschillende concepten

Grill-ig is een eigentijds restaurant  in Tilburg in het centrum dat twee concepten aanbiedt onder een dak. Voor een snelle lunch of een heerlijk diner kunt u kiezen voor de a la carte kaart. Wilt u een avond lang genieten van verschillende soorten gerechten? Kies dan voor onze tapaskaart. U vindt daar maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. De tapas zijn zeer divers, van een lekker koud voorgerechtje tot wereldgerechten en speciale hapjes. En natuurlijk de heerlijkste desserts. Elk kwartaal wordt de kaart aangepast. Want wij werken veel met seizoensingrediënten. U vindt bij ons alleen maar kwalitatief goede en verse ingrediënten. Door de kleine porties zijn we ook nog eens duurzaam bezig.

 

Midden in het centrum

Restaurant Grill-ig vindt u op een gezellige locatie, namelijk midden in het bruisende centrum van Tilburg. Hier kunt u heerlijk shoppen of breng eens een bezoek aan de Spoorzone, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Met als mooi hoogtepunt de LocHal. Na een dagje shoppen of sightseeing schuift u aan in ons tapas restaurant in Tilburg centrum. Wij doen er vervolgens alles aan om u culinair in de watten te leggen. Ons keukenpersoneel staat graag voor u klaar en maakt met veel liefde de lekkerste gerechtjes voor u klaar. Ons restaurant is eigentijds en sfeervol ingericht. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras en genieten van de levendigheid in het centrum. Bijvoorbeeld tijdens de Tilburgse kermis. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

 

Over ons

Naast restaurant Grill-ig in Tilburg centrum en in Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het tapas menu. In ons restaurant in Tilburg hopen we u binnenkort te verwelkomen!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?