Restaurant Prinsenbeek

Lekker en in eigen tempo eten dat kan in ons restaurant in Prinsenbeek, waar u onbeperkt kunt genieten van onze internationale kleine gerechtjes. Restaurant Grill-ig in Prinsenbeek heeft een gezellige en warme ambiance en nodigt uit om gezellig bij te praten. We hanteren hier twee concepten: een keuze maken van onze kaart of onbeperkt kiezen voor onze kleine gerechten van de tapaskaart.

Twee concepten

Grill-ig is een eigentijds restaurant in Prinsenbeek dat twee concepten aanbiedt: onbeperkt eten en eten van de kaart. Wilt u een avond lang genieten van lekker eten voor een vast prijs dan kiest u voor onze tapaskaart. Die staat vol met maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. Deze gerechtjes zijn divers, van een lekkere snack tot wereldgerechten. Elk kwartaal passen we de kaart aan. Het all you can eat concept in Prinsenbeek is avondvullend, maar het is ook mogelijk om het arrangement van twee of drie uur te reserveren.

In voor een bijzonder gerecht waarmee een groot bord wordt gevuld? Kijk dan eens op de kaart van ons à la carte concept. Onze koks gaan met liefde en ijver aan de slag voor u.

Voor ieder wat wils

Bij ons restaurant in Prinsenbeek serveren we voor elke bezoeker wel het perfecte hapje. Dat is nou een van de vele voordelen van tapas. Alle smaken komen voorbij in een tapas restaurant, ook bij ons in Prinsenbeek. Warm, koud, vers, rauw, zoet of zout, het maakt niet uit, de keus is enorm. We bereiden onze gerechten met gezonde en verse ingrediënten. En met liefde.
Tussen de gerechten door kunt u even pauzeren en niet continu door eten. Zo is er ook aandacht voor een gezellig gesprek en een glaasje wijn of port.

Over ons

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, zijn we ook te vinden in het centrum van Tilburg en in Kaatsheuvel. Als onze restaurants beschikken over een gezellig terras waar het bij goed weer prima toeven is. Onze medewerkers voorzien u hier ook graag van alleen een drankje.
In Tilburg is het eten van tapas een leuke afsluiter van een dagje winkelen in de binnenstad. Of is het een goed begin van een avondje bioscoop. In Bistro Montmartre in Waalwijk ontvangen we u ook graag en in ons grill- en steakhouse het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel. Op de website vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de menu’s. Wij hopen u binnenkort te zien bij restaurant Grill-ig in Prinsenbeek!

RESERVEREN