Restaurant Breda

Lekker en in je eigen tempo genieten van eten dat kan in ons restaurant vlakbij Breda, in Prinsenbeek. Daar kunt u onbeperkt genieten van onze internationale kleine gerechtjes. Restaurant Grill-ig in de regio Breda heeft een gezellige en Bourgondische ambiance en nodigt uit om gezellig en ongedwongen te tafelen. We hanteren twee concepten: een keuze maken van onze kaart -à la carte dineren- of onbeperkt kiezen voor onze kleine gerechtjes van de kaart met tapas.

Restaurant Breda

Grill-ig is een eigentijds restaurant onder de rook van Breda in Prinsenbeek dat twee concepten biedt: onbeperkt eten of all you can eat en eten van de kaart. Wilt u een avond lang genieten van lekker eten voor een vastgestelde prijs, dan kiest u liever voor onze tapaskaart vol met maar liefst 105 verschillende gerechtjes, inclusief lekkere desserts. Deze gevarieerde gerechtjes variëren van een lekkere snack tot wereldgerechten. Elk kwartaal passen we de kaart aan. Het all you can eat concept in Prinsenbeek is avondvullend, maar het is ook mogelijk om het arrangement te reserveren dat twee of drie uur duurt.

Eet je liever een gerecht van grotere omvang, ga dan voor een gerecht van onze kaart? Kijk dan eens op de kaart van ons à la carte concept. Onze koks gaan met veel liefde en ijver aan de slag aan uw gerecht.

Voor ieder wat wils

Bij ons restaurant dat vlakbij Breda ligt hebben we voor elke bezoeker wel het perfecte hapje. Dat is een van de voordelen van tapas eten. Er is keuze uit allerlei smaken. En of het warm, koud, vers, rauw, zoet of zout is, het maakt ons niet uit, de keuze is enorm. We bereiden al de gerechten met verse gezonde ingrediënten. Vergeet vooral niet tussen de gerechten door te pauzeren je wordt al snel te gulzig van al dat lekkers. Er moet ook aandacht zijn voor een lekker glaasje wijn of port. Of een bijpassend biertje van de tap.

Over ons

Naast het Grill-ig restaurant bij Breda, zijn we ook te vinden in Tilburg en in Kaatsheuvel. Onze restaurants beschikken allemaal over een gezellig terras waar het heerlijk is bij goed weer om u daar te laten serveren. Onze medewerkers staan klaar.
Wilt u meer weten over ons concept, onze menukaarten of over mogelijkheden voor arrangementen? Bel ons gerust en wij staan u graag te woord. Hopelijk tot ziens bij ons restaurant bij Breda!

RESERVEREN