fbpx

Onbeperkt tapas Tilburg

Wilt u een avond onbeperkt tapas eten? In Tilburg bent u dan bij restaurant Grill-ig aan het juiste adres. U kunt bij ons onbeperkt bourgondisch genieten van verschillende  internationale kleine gerechtjes. Bij restaurant Grill-ig vindt u een uitgebreide kaart met meer dan 105 gerechtjes, inclusief desserts. U kunt van deze kaart onbeperkt tapas eten. In Tilburg is Grill-ig inmiddels een niet weg te denken tapas restaurant. Midden in het centrum vindt u ons eigentijds ingerichte restaurant. De ideale locatie voor een gezellige avond uit. Kom gerust eens langs bij Grill-ig!

 

Uitgebreide kaart

Onbeperkt tapas eten is ook in Tilburg bij Grill-ig een bekend concept. Als u van gezellig en lang tafelen houdt met vrienden en familie, dan bent u bij ons aan het goede adres.  Bij Grill-ig kunt u kiezen van een uitgebreide tapaskaart. De ene keer kiest u voor vis, de volgende keer voor vlees, de keuze is geheel aan u. We hebben ook de allerlekkerste gerechtjes voor vegetariërs. En ook kinderen worden bij ons niet vergeten. De gerechten worden met veel liefde en vakmanschap klaargemaakt door onze koks. Vleesliefhebbers, visliefhebbers, pastaliefhebbers, groenteliefhebbers, kleine eters of grote eters: u kunt bij ons zorgeloos uw favoriete gerechten bestellen. Naast onbeperkt tapas eten kunt u in Tilburg bij Grill-ig ook van de kaart eten. Onze menukaart is vakkundig en met grote zorg samengesteld. We maken gebruik van verse en goede ingrediënten en vernieuwen regelmatig onze kaart. Er staan dan ook regelmatig seizoensgebonden gerechten op onze kaart.

 

Gezellig centrum

Midden in het gezellige centrum van Tilburg vindt u Restaurant Grill-ig. Vlakbij het winkelcentrum, de bioscoop en gezellige kroegen. Heeft u een dag geshopt in het bruisende centrum of de Efteling in het nabijgelegen Kaatsheuvel bezocht? Kom dan naar Grill-ig om uw dag af te sluiten. Wij staan voor u klaar met heerlijke gerechtjes.  Het hele jaar door kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. U voelt zich hier direct thuis door de warme sfeer.. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Over ons

Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het menu of over ons concept onbeperkt tapas eten. In Tilburg hopen we u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?