Onbeperkt tapas Prinsenbeek

Heeft u zin in een avond onbeperkt tapas voor een eerlijke prijs? In Prinsenbeek bent u dan bij restaurant Grill-ig aan het juiste adres. U vindt ons aan de Meester Bierensweg 43 in Prinsenbeek, onder de rook van Breda. Bij ons kunt u onbeperkt bourgondisch genieten van verschillende internationale kleine gerechtjes. Bij restaurant Grill-ig in Prinsenbeek hanteren wij een uitgebreide kaart waarop meer dan 105 gerechtjes staan, inclusief desserts. Van deze kaart kunt u onbeperkt tapas eten in Prinsenbeek. Onbeperkt! Het fijne aan dit concept is dat het super makkelijk is, gevarieerd en dat u aan het eind niet voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen. U betaalt een vaste prijs. Kijk maar eens rustig op onze website naar de verschillende arrangementen.

Over ons

Naast Grill-ig eten in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel. Bekijk de website voor meer informatie. We hopen u binnenkort te zien bij een van onze restaurants!

Uitgebreide kaart

Onbeperkt tapas eten is in Tilburg en Kaatsheuvel bij Grill-ig al een bekend concept. Als u van gezellig en lang tafelen houdt, met vrienden of familie, dan is dit zeker iets voor u. We hebben een uitgebreide tapaskaart en u kunt kiezen uit vis, vlees en vegetarisch. We hebben de allerlekkerste gerechtjes voor vegetariërs. Kinderen aan tafel? Die worden bij ons niet vergeten. Vlees-, vis-, pasta- en groenteliefhebbers, kleine eters of grote eters: bestel hier zorgeloos uw favoriete gerechten. Naast onbeperkt tapas eten in Prinsenbeek, kunt u bij Grill-ig ook van de kaart eten. Onze menukaart is met zorg samengesteld en bestaat uit gerechten die met verse en goede ingrediënten zijn bereid. We vernieuwen overigens regelmatig onze kaart zodat ook seizoensgebonden gerechten aan bod komen.

Zo is er altijd voor ieder wat wils, want in ons onbeperkt tapas restaurant in Prinsenbeek serveren we voor elke bezoeker de juiste gerechtjes. Het grote voordeel van tapas. Warm, koud, vers, rauw, zoet of zout, het komt allemaal voorbij. We letten niet alleen op de variatie, we letten ook op de kwaliteit. Daarom bereiden we al onze gerechten met gezonde en verse ingrediënten.

En met liefde. Om hier zo optimaal mogelijk van te genieten is het altijd mogelijk om tussen de tapasgerechten door even te pauzeren en niet continu door eten. Neem ook de tijd voor een gezellig gesprek en een glaasje wijn of port! Onze gezellige bourgondische ambiance doet de rest.

RESERVEREN