Onbeperkt tapas Breda

Heeft u zin om een avond onbeperkt tapas te eten bij Breda voor een eerlijke prijs? In Prinsenbeek kunt u dan terecht bij restaurant Grill-ig, het juiste adres. U vindt ons restaurant voor onbeperkt tapas eten bij Breda, aan de Meester Bierensweg 43 in Prinsenbeek. Bij ons kunt u onbeperkt bourgondisch genieten van verschillende internationale kleine gerechtjes. Bij Grill-ig in Prinsenbeek hebben we een kaart die heel uitgebreid is, waarop meer dan 105 gerechtjes staan, inclusief desserts! Van deze kaart kunt u onbeperkt tapas eten vlakbij Breda in Prinsenbeek. Onbeperkt! Dat is super makkelijk, betekent gevarieerd eten en het houdt in dat u aan het eind van de rit niet voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen. We hanteren een vaste prijs. Kijk maar eens op onze website. Daar staat ook de menukaart en daar staan ook de verschillende arrangementen.

Uitgebreide kaart

Onbeperkt tapas eten is vlakbij Breda in Prinsenbeek, kan ook in Tilburg en Kaatsheuvel bij Grill-ig. Houdt u van lang tafelen met vrienden of familie, dan is dit zeker een concept voor u. We hebben een uitgebreide tapaskaart en u kan kiezen uit vlees, vis en vegetarisch. Neemt u kinderen mee aan tafel? Ook aan hen is gedacht. Vlees-, vis-, pasta- en groenteliefhebbers, kleine eters of grote eters: zorgeloos kunnen u en uw kinderen favoriete gerechten bestellen.
Naast onbeperkt tapas eten in de regio Breda, kunt u bij Grill-ig ook van à la carte eten. Onze kaart is zorgvuldig samengesteld met gerechten gemaakt van verse en goede ingrediënten. We vernieuwen regelmatig overigens onze kaart zodat u ook seizoensgebonden gerechten kunt eten.

Voor ieder wat wils dus, want in ons onbeperkt tapas restaurant bij Breda serveren we voor elke gast het juiste. Dat is het grote voordeel van tapas. We letten niet alleen op de hoeveelheid en de variatie, maar we letten ook op de kwaliteit daarvan. We bereiden daarom al onze gerechten met gezonde en verse ingrediënten en met liefde. Om hier zo optimaal mogelijk van te genieten is het aan te raden om tussen de tapas gerechtjes door niet te vergeten even te pauzeren. Neem ook de tijd voor een glaasje wijn, sherry of port. Of een biertje van de tap. Onze gezellige bourgondische ambiance doet de rest.

Over Grill-ig.

Naast Grill-ig eten in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie gastvrije restaurants in Brabant, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel in Kaatsheuvel. Bekijk onze website maar eens voor meer informatie en foto’s. We hopen u binnenkort te zien bij een van onze restaurants!

RESERVEREN