fbpx

Onbeperkt eten Tilburg

Wilt u een avond gezelligheid in combinatie met onbeperkt eten? In Tilburg bent u dan bij restaurant Grill-ig aan het goede adres. Hier kunt u onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes. Bij Grill-ig vindt u een zeer uitgebreide kaart met meer dan 105 gerechtjes, inclusief desserts. U kunt van deze kaart onbeperkt eten. In Tilburg is Grill-ig inmiddels een bekend tapas restaurant. U vindt ons midden in het gezellige centrum. Bent u op zoek naar een locatie voor een gezellige culinaire avond uit? Kom dan gerust eens langs bij Grill-ig!

 

Uitgebreide kaart

Onbeperkt eten is ook in Tilburg een bekend concept. Houdt u van gezellig en lang tafelen met familie en vrienden? En wilt u genieten van veel verschillende gerechten? Bij Grill-ig kunt u kiezen van een uitgebreide tapaskaart. Hier vindt u de heerlijkste voor- hoofd- en nagerechtjes. De ene keer kiest u voor vis, de volgende keer voor vlees, de keuze is geheel aan u. De gerechten worden allemaal met veel liefde en expertise klaargemaakt door ons keukenpersoneel. Vleesliefhebbers, visliefhebbers, pastaliefhebbers, groenteliefhebbers, kleine eters of grote eters: u kunt bij ons zorgeloos uw favoriete gerechten bestellen. Naast onbeperkt eten kunt u in Tilburg bij Grill-ig ook a la carte eten. Onze menukaart is vakkundig en met grote zorg samengesteld, zodat iedere gast van een bijzondere smaaksensatie kan genieten. We maken gebruik van verse en kwalitatief goede ingrediënten en vernieuwen regelmatig onze kaart.

 

Gezellig centrum

Restaurant Grill-ig vindt u midden in het gezellige centrum van Tilburg. Vlakbij de bioscoop, het winkelcentrum en gezellige kroegjes. Heeft u een dag geshopt of de Efteling in het nabijgelegen Kaatsheuvel bezocht? Kom dan naar Grill-ig om heerlijk te eten. Wij verwennen u graag met heerlijke gerechtjes.  Het hele jaar door kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. Hier zult u zich direct thuis voelen door de warme sfeer. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Bent u met een groot gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Over ons

Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het menu of over ons concept onbeperkt eten. In Tilburg hopen we u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?