Onbeperkt eten Prinsenbeek

Je wilt een avondje bourgondisch uit eten en eigenlijk wil je het liefst ook weten wat je dat gaat kosten. Met ons all you can eat concept, oftewel onbeperkt eten, in ons restaurant in Prinsenbeek ben je de hele avond onder de pannen en hoef je geen rekening te houden met onverwacht hoge kosten. Bij Grill-ig in Prinsenbeek kun je onbeperkt eten en genieten van verschillende bourgondische gerechtjes.

Onbeperkt tapas

We hebben een zeer uitgebreide tapaskaart waar alle internationale gerechtjes op staan. Zodra de keuze is gemaakt gaan onze koks aan de slag in de keuken. Ook onze overheerlijke desserts maken deel uit van het concept all you can eat oftewel onbeperkt eten concept. In Prinsenbeek maken we meer dan 105 verschillende gerechtjes klaar, daarmee zijn we er zeker van dat er voor ieder wat wils bij zit.

Kwantiteit is niet het enige dat telt. De kwaliteit van onze gerechten is net zo belangrijk. We bereiden onze gerechten dan ook altijd met verse en goede ingrediënten. Hét restaurant voor onbeperkt eten in Prinsenbeek betekent dat je lekker lang kunt tafelen en kunt genieten van verse ingrediënten en smaken, zonder dat je aan het eind van de avond een verrassing te wachten staat.

Het concept

Dit onbeperkt eten-concept is te vinden in Prinsenbeek maar we passen het ook toe in onze restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Proef verschillende gerechten zo vaak u wilt. Grill-ig biedt diverse arrangementen en zo komen we iedere eter tegemoet.
Onbeperkt eten in Prinsenbeek en in Tilburg is avondvullend, maar een arrangement van twee of drie uur reserveren kan ook. Ideaal na een middagje winkelen of voor een bezoek aan de bioscoop. Dit kan ook inclusief drank. Bij Grill-ig willen we het makkelijk houden. Gewoon genieten van een bord eten? Dat kan, u kunt bij ons ook à la carte eten.

Voor ieder wat wils

Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt alle smaken komen bij ons voorbij. De keuze is reuze. Naast Grill-ig in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog twee à la carte restaurants in Brabant, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, een Grand Café en Steakhouse. Kijkt u maar eens op de website voor meer informatie. Onbeperkt eten in Grill-ig in Prinsenbeek is heerlijk en makkelijk. Zien we u binnenkort? Graag tot ziens.

RESERVEREN