Onbeperkt eten Breda

Je wil een avond of middag bourgondisch uit eten en ook wil je weten wat je dat onder aan de streep gaat kosten. Met ons all you can eat concept, oftewel onbeperkt eten, in ons restaurant vlakbij Breda in Prinsenbeek ben je een hele avond of middag onder de pannen en rekening houden met onverwacht hoge kosten dat hoeft niet. Bij Grill-ig in Prinsenbeek kun je onbeperkt eten en genieten van verschillende bourgondische gerechtjes voor een vaststaande prijs.

Onbeperkt tapas eten

We hebben een zeer uitgebreide tapas kaart waar alle internationale gerechtjes op staan. Zodra de keuze is gemaakt gaan onze koks aan de slag in de keuken. Ook onze overheerlijke desserts maken deel uit van het all you can eat concept dat staat voor onbeperkt eten van kleine gerechtjes. In de regio Breda in Prinsenbeek maken we meer dan 105 verschillende gerechten. Vandaar dat wij er zeker van zijn dat er voor ieder wat wils bij zit.

Maar die hoeveelheid in keuze is niet het enige dat we belangrijk vinden voor onze gasten. Ook de keuze voor een hoge kwaliteit van onze gerechten vinden we belangrijk. Daarom maken we onze gerechten klaar met goede en verse ingrediënten. Hét restaurant voor onbeperkt eten, gelegen vlak naast de stad Breda, betekent dat je lekker lang kunt tafelen en kunt genieten van verse ingrediënten en smaken, zonder aan het eind van de rot voor een verrassing te staan.

All-in zoveel je wilt

Dit onbeperkt eten-concept is te vinden vlak naast Breda, in Prinsenbeek, maar we passen het ook toe in onze andere Grill-ig restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. We bieden hier ook diverse arrangementen aan.
Onbeperkt eten bij Breda en in Tilburg is avondvullend, maar een arrangement van twee of drie uur reserveren is namelijk ook een optie. Gewoon genieten van een bord eten? Dat kan want bij ons kun je ook à la carte eten.

Voor iedereen

Alle smaken uit de internationale keuken kun je op tafel voorbij laten komen. De keuze is reuze. Naast Grill-ig in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog twee à la carte restaurants in Brabant, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, een Grand Café en Steakhouse. Op de website is daar meer informatie over te vinden. Onbeperkt eten in Grill-ig bij Breda, in Prinsenbeek is niet alleen erg lekker maar ook nog eens super makkelijk. Zien we u binnenkort? Wij verwelkomen u graag.

RESERVEREN