fbpx

All you can eat Tilburg

Een avond genieten van gezelligheid en lekker eten bij een all you can eat restaurant in Tilburg? Dan moet u bij Grill-ig zijn. Bij ons kunt u namelijk onbeperkt bourgondisch genieten van allerlei verschillende internationale gerechtjes. Wij hebben een zeer uitgebreide tapaskaart met meer dan 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts. De keuze is enorm. En ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We maken alleen gebruik van verse en goede ingrediënten om de gerechten te bereiden. Voor hèt all you can eat restaurant in Tilburg, moet u echt bij Grill-ig zijn.

 

Het concept

De term zegt het al, bij all you can eat kunt u de gehele avond onbeperkt proeven van de verschillende gerechten. Bij Grill-ig vindt u verschillende soorten arrangementen. Zo proberen we iedereen tegemoet te komen. Wilt u een avondvullend programma? Dan kunt u kiezen voor het all you can eat concept in Tilburg. Maar het is ook mogelijk om het arrangement van twee of drie uur te reserveren. Ideaal na een middag shoppen of als u na het eten nog naar de bioscoop wilt. U kunt ook voor een arrangement inclusief drank kiezen. Bij Grill-ig willen we het u zo makkelijk mogelijk houden. Wilt u gewoon genieten van een bord met eten? U kunt bij ons ook van de kaart eten.

 

In het centrum

Restaurant Grill-ig  vindt u midden in het gezellige centrum van Tilburg. Vlakbij de bioscoop, het winkelcentrum en gezellige kroegjes. Ook na een dagje Efteling kunt u bij ons heerlijk genieten van ons all you can eat concept. In Tilburg zijn wij het gehele jaar open.  In de wintermaanden kunt u terecht in ons gezellige en eigentijds ingerichte restaurant. ‘s Zomers is het ook mogelijk om te eten op ons mooie en ruime terras. Bent u met een groot gezelschap? Laat het ons weten en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

 

Voor ieder wat wils

Alle smaken komen voorbij in ons tapas restaurant. Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt. De keuze is enorm. Onze tapas bestaan uit gezonde en verse ingrediënten. Onze koks maken ze met veel liefde voor u klaar. Naast Grill-ig in Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog drie andere restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk, Oosterhout en Prinsenbeek. Wij zijn dus zeer ervaren in de horeca. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het all you can eat concept. In Tilburg hopen wij u binnenkort te verwelkomen bij restaurant Grill-ig!

RESERVEREN

VESTIGING KAATSHEUVEL

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR KAATSHEUVEL BEL DAN: 

0416-744 083

RESERVEREN

VESTIGING TILBURG

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR TILBURG BEL DAN: 

013-207 06 96

RESERVEREN

VESTIGING PRINSENBEEK

LIEVER TELEFONISCH RESERVEREN?

VOOR PRINSENBEEK BEL DAN: 

076 – 303 81 41

RESERVEREN

Open chat
1
Hallo, kan ik je misschien ergens mee helpen?