All you can eat Prinsenbeek

Je hebt zin in een avondje gezellig uit eten en je wilt eigenlijk het liefst vooraf weten wat je kwijt bent. Dat kan met ons all you can eat concept in Prinsenbeek. Grill-ig in Prinsenbeek zorgt voor onbeperkt genieten van allerlei verschillende gerechtjes. We serveren hier voor ieder wat wils!

Onze internationale gerechtjes staan op onze zeer uitgebreide tapaskaart. Kies hieruit waar je zin in hebt en onze koks gaan aan de slag. Ook onze overheerlijke desserts staan hierop aangegeven en zijn ook onderdeel van het concept all you can eat. In Prinsenbeek serveren we meer dan 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts.

Natuurlijk gaan we niet alleen voor kwantiteit. De kwaliteit is uiteraard voor ons even zo belangrijk. We bereiden daarom altijd onze gerechten met verse en goede ingrediënten. Hét all you can eat restaurant in Prinsenbeek betekent lekker tafelen en genieten van verse ingrediënten en smaken, zo lang u wilt, zonder dat u aan het eind van de avond schrikt van de bon.

Het concept

Dit all you can eat concept passen we toe in Prinsenbeek maar ook in onze restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Probeer, proef en geniet van de verschillende gerechten. Bij Grill-ig hebben we diverse soorten arrangementen en komen we daarin zo iedereen tegemoet.
Het all you can eat concept in Prinsenbeek en Tilburg is een avondvullend programma, maar het is ook mogelijk om het arrangement van twee of drie uur te reserveren. Ideaal na een middag shoppen of als u na het eten nog naar de bioscoop wilt. U kunt ook voor een arrangement inclusief drank kiezen. Bij Grill-ig willen we het u zo makkelijk mogelijk houden. Wilt u gewoon genieten van een bord met eten? U kunt bij ons ook van de kaart eten.

Voor ieder wat wils

Alle smaken komen voorbij in ons tapas restaurant. Of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt. De keuze is enorm. Onze tapas bestaan uit gezonde en verse ingrediënten. Onze koks maken ze met veel liefde voor u klaar.

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog twee andere a la carte restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, Grand Café en Steakhouse. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld het all you can eat concept. In Grill-ig in Prinsenbeek hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen.

RESERVEREN