All you can eat Breda

Je ziet ernaar uit om een avondje gezellig uit eten te gaan en wil van tevoren weten hoeveel het gaat kosten. Dan is ons all you can eat concept in Prinsenbeek, vlakbij Breda prefect voor jou. Grill-ig zorgt ervoor dat jij en je tafelgenoten onbeperkt genieten van allerlei verschillende gerechtjes. Wat wij serveren is echt voor ieder wat wils!

Onze internationale gerechtjes zijn te vinden op onze zeer uitgebreide tapaskaart. Hieruit kies je steeds een ronde en voert die in op de tablet. Gekozen? Dan gaan onze koks aan de slag. Ook overheerlijke desserts zijn op het menu te vinden en zijn onderdeel van het concept all you can eat. Onder de rook van Breda, in Prinsenbeek maken we meer dan 105 verschillende gerechtjes, inclusief desserts voor onze gasten klaar.

Natuurlijk zijn niet alleen de aantallen voor ons belangrijk. De kwaliteit speelt een hele belangrijke rol en daarom bereiden we alles vers. Al onze gerechten worden klaargemaakt met verse en goede ingrediënten. Hét all you can eat restaurant bij Breda in Prinsenbeek zorgt voor lekker tafelen en genieten van verse ingrediënten en smaken, zo veel en lang u wilt, zonder dat u bij het afrekenen schrikt van de bon.

Onze methode

Dit handige all you can eat concept passen we toe in Prinsenbeek bij Breda, maar ook in onze restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel. Je kunt gerechten in kleine hoeveelheden proberen, en genieten van de verschillen. Bij Grill-ig hebben we ook arrangementen om iedereen tegemoet te kunnen komen.
Het all you can eat concept in de regio Breda en in Tilburg kan een avondvullend programma zijn, maar wil je korter tafelen dan is ons arrangement van twee of drie uur te reserveren. Een ideale afsluiter na een middag winkelen of wanneer u na het eten nog naar bijvoorbeeld de film of het theater wilt. Er is ook een arrangement inclusief drank. Bij Grill-ig willen we het onze gasten zo makkelijk mogelijk houden. Wilt u genieten van een bord met eten? U kunt bij ons ook een gerecht van de kaart kiezen.

Iedereen tevreden

Internationale smaken komen voorbij in ons tapas restaurant. En of u nu van warm, koud, vers, rauw, zoet of zout houdt het staat allemaal op de uitgebreide kaart. Onze tapas worden klaar gemaakt met gezonde en verse ingrediënten met veel liefde

Naast Grill-ig in Prinsenbeek, Tilburg en Kaatsheuvel, hebben we nog twee andere a la carte restaurants, namelijk Bistro Montmartre in Waalwijk en het Wapen van Kaatsheuvel, Grand Café en Steakhouse. Op de website is daar meer over te lezen en staan de adressen en telefoonnummers. U kunt altijd bellen voor meer informatie over bijvoorbeeld het all you can eat concept in de regio Breda. In Grill-ig in Prinsenbeek hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen.

RESERVEREN